İl Sağlık Müdürümüz Hastanemiz ve Ağız Diş Sağlığı Merkezimizi Ziyaret Etti. 03.10.2022
03 Ekim 2022

Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Başkanlarımız Uzm.Dr. Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak,  Mesut İlkyaz, Başkan Yardımcımız Murat Yılmaz ve sağlık müdürlüğü yetkililerimizden oluşan bir heyetle Vezirköprü Devlet Hastanesi ve Vezirköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vezirköprü İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Akif Tapur'un de yer aldığı ziyarette hastane yöneticileriyle bir değerlendirme toplantısı yapan Sağlık Müdürümüz, hastanemizin çeşitli bölümlerini yerinde değerlendirerek, Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman Karakuş ve Vezirköprü Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Fuat Kaplan'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, hasta yakınları ve sağlık çalışanlarımızla görüş alışverişinde bulundu.

• İSM Ziyaret.png
  • 2jpg.png