İdari Ve Mali İşler Müdürü

MEHMETOZATA.jpg

Mehmet ÖZATA
İdari ve Malî İşler Müdürü

Mehmet Özata; 1974 yılında Vezirköprü İlçesi'nde dünyaya geldi. 1996 yılında Vezirköprü Sağlık Meslek Lisesi'nden, 2005 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden Lisans mezunu oldu. 2017 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İş deneyimi olarak; 1996-1997 yılları arasında Ağrı İli Merkez Sağlık Ocağı'nda Sağlık Memuru olarak kamu görevine başladı. 1997-2005 yılları arasında Samsun İli Vezirköprü İlçesi Sağlık Grup Başkanlığı'nda Sağlık memurluğu, 2006-2009 yılları arasında Vezirköprü Devlet Hastanesi Satınalma Birimi'nde Sağlık Memurluğu, 2009-2012 yılları arasında aynı hastanede müdür yardımcılığı görevi ve 2012 yılından itibaren halen Vezirköprü Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürütmektedir.
        Katıldığı Seminer ve Kurslar olarak; Kamu İhale Mevzuatı,EKAP,Çerçeve Anlaşmaları,5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu,SUT,TDMS,Faturalama,5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ile ilgili Kamu ve Özel eğitim kurumlarının düzenlediği birçok Seminer ve Kurslar,Sağlık Bakanlığı Idari ve Mali İşler daire Başkanlığı Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistem Eğitimi, Samsun İl Sağlık Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 5 Haftalık Hasta Hakları Eğitimi, İSC(İnternational Standarts Certifications) İç Tetkikçi ve Başdenetci Sertifikası, Microsoft Office(WORD,EXCEL,POWERPOİNT) Paket Proğram kullanabilmektedir.
             Askerliğini Muğla İl Jandarma Komutanlığı'nda 317. Kısa Dönem olarak yapmıştır. Evli ve üç çocuk babasıdır.