Vezirköprü Eğitim Bir-Sen'den Hastanemize Anlamlı Ziyaret. 25.12.2020
06 Şubat 2022

Vezirköprü Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Hasan DURSUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni hastanemizi ziyaret etti. Hastanemiz Başhekimi Uz.Dr.Osman KARAKUŞ tarafından başhekimlik makamında kabul edilen başkan ve yönetim kurulu üyeleri, hizmet verilmeye başlanan yeni hastanemizin tüm Vezirköprülüler'e ve tüm dünyayı etkisi altına alan bu zorlu Koronavirüs Pandemi döneminde canla başla görev yapan sağlık camiasına hayırlı olması temennilerinde bulundular. Ayrıca ziyaret kapsamında hastanemizde Covid 19 tedavisi görmekte olan hastalarımıza ikram edilmek üzere başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanlarında getirdikleri 55 koli içme suyu Başhekimimiz Uz.Dr.Osman KARAKUŞ ve Vezirköprü Sağlık-Sen İlçe Başkanı Serkan GİRGİN tarafından teslim alındı ve bu anlamlı ziyaret için kendilerine teşekkür edildi.